Lunnaåskiosken Aktiebolag

Skåne län

Information

Lunnaåskiosken Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Lunnaåskiosken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Stig Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Ulla Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Rut Margit Viola som är född 1925 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lunnaåskiosken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lunnaåskiosken Aktiebolag på telefon 0418-80486.

Bolaget skall bedriva kiosk och gatuköksförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lunnaåskiosken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lunnaåskiosken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lunnaåskiosken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lunnaåskiosken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lunnaåskiosken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Göransson, Stig Kenneth -Göransson, Ulla Marianne -Larsson, Rut Margit Viola

Lunnaåskiosken Aktiebolag har 556364-1819 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.