Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag

Skåne län

Information

Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-30.

Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-11-16. Men sedan 2003-01-30 så har Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ask 735, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svalöv arbetar för att verksamheter som Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med och reparationer av fordon och lantbruksmaskiner, byggnadsverksamhet samt flygplatsdrift, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag och det är följande personer, Nielsen, Börje Reinar Torben som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Carin Elin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hunneberga Bil i Ask Aktiebolag är 556377-0279.