Johann i Kågeröd Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstation, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johann i Kågeröd Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Johann i Kågeröd Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1989-11-20 så skapades Johann i Kågeröd Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Johann i Kågeröd Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Johann i Kågeröd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556378-5335 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Johann i Kågeröd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Johann i Kågeröd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-80811 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johann i Kågeröd Aktiebolag är Lundquist, Hans Johan Ingemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .