CA Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556379-3719 är organisationsnummer för företaget CA Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CA Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som CA Åkeri Aktiebolag finns i.

CA Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CA Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CA Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CA Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Krupa, Dariusz Wojciech

Vill ni komma i kontakt med CA Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-16865 eller genom brev på följande adress:
ÄNGABÄCKSVÄGEN 52, 268 33, Svalöv

Bolaget skall bedriva godstransport med lastbil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CA Åkeri Aktiebolag och det är Krupa, Dariusz Wojciech som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolinski, Jozef som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,