BGT Components Aktiebolag

Skåne län

Information

556404-1928 är organisationsnummer för bolaget BGT Components Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BGT Components Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som BGT Components Aktiebolag finns i.

BGT Components Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BGT Components Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

BGT Components Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BGT Components Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BGT Components Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-667880 eller genom brev på följande adress:
Industrig., 268 33, Svalöv

Bolaget skall bedriva handel med samt tillverkning av verkstadsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BGT Components Aktiebolag och det är Olsson, Bengt Arne Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per-Arne Henrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,