GM-Produkter Aktiebolag

Skåne län

Information

556408-6014 är organisationsnummer för verksamheten GM-Produkter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GM-Produkter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som GM-Produkter Aktiebolag finns i.

GM-Produkter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GM-Produkter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

GM-Produkter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GM-Produkter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GM-Produkter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-431065 eller genom brev på följande adress:
Årupsv. 42, 260 21, Billeberga

Bolaget skall bedriva växtodling och animalieproduktion, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GM-Produkter Aktiebolag och det är Mattsson, Hans Göran Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Ebbe Ingemar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,