Christer Bornudd Aktiebolag

Skåne län

Information

Christer Bornudd Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Christer Bornudd Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Christer Bornudd Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Christer Bornudd Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Christer Bornudd Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Christer Bornudd Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mölleg. 4 D, 268 31, Svalöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-662480.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Christer Bornudd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Christer Bornudd Aktiebolag har idag 556414-3245 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Christer Bornudd Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandvård, musikverksamhet, fastighetsförvaltning, jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I Christer Bornudd Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bornudd, Christer Karl Hjalmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bornudd, Hanna Carolina Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .