Bondens Bästa i Svalöv AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Bondens Bästa i Svalöv AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bondens Bästa i Svalöv AB är ett av dem. Statusen för Bondens Bästa i Svalöv AB är att Bolaget är aktivt.

Bondens Bästa i Svalöv AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Bondens Bästa i Svalöv AB ska trivas.

Bondens Bästa i Svalöv AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är marknadsföring av gris-, nöt- och lammkött från utvalda uppfödare och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bondens Bästa i Svalöv AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bondens Bästa i Svalöv AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Bondens Bästa i Svalöv AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-663219.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Bondeson, Per-Henrik -Bondeson, Susanna Margareta i förening med -Håkansson, Sture Tommy Ingemar.

De som är på något sätt har med Bondens Bästa i Svalöv AB är Bondeson, Susanna Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bondeson, Per-Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Sture Tommy Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Bondens Bästa i Svalöv AB har 556416-4837 som sitt organisationsnummer.