EUROGRAN NORDIC Aktiebolag

Skåne län

Information

556423-2576 är organisationsnummer för företaget EUROGRAN NORDIC Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EUROGRAN NORDIC Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som EUROGRAN NORDIC Aktiebolag finns i.

EUROGRAN NORDIC Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EUROGRAN NORDIC Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

EUROGRAN NORDIC Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EUROGRAN NORDIC Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med EUROGRAN NORDIC Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54064941 eller genom brev på följande adress:
Böketoftav. 23, 260 23, Kågeröd

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av varor inom livsmedelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EUROGRAN NORDIC Aktiebolag och det är Neglén, Mikael Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Folden, Hans Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Paulsson, Jessica Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,