Lilla Bjärnarps gård AB

Skåne län

Information

556430-2775 är organisationsnummer för företaget Lilla Bjärnarps gård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilla Bjärnarps gård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Lilla Bjärnarps gård AB finns i.

Lilla Bjärnarps gård AB har varit registrerat sedan 1991-08-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilla Bjärnarps gård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Lilla Bjärnarps gård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lilla Bjärnarps gård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lilla Bjärnarps gård AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
L. Bjärnarp 3329, 260 23, Kågeröd

Bolaget skall idka träning av och handel med hästar, handel med blommor och trädgårdsprodukter, bokföringsverksamhet, fotografering samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilla Bjärnarps gård AB och det är Isaksson, Anneli Karoline som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Jan Niklas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor,