K-B Vitvaru i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och K-B Vitvaru i Helsingborg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K-B Vitvaru i Helsingborg AB är ett av dem. Statusen för K-B Vitvaru i Helsingborg AB är att Bolaget är aktivt.

K-B Vitvaru i Helsingborg AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-08-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som K-B Vitvaru i Helsingborg AB ska trivas.

K-B Vitvaru i Helsingborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva prospektering, försäljning och montering av köksinredningar och handel med vitvaror och köksutrustning direkt eller via dotterbolag samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-B Vitvaru i Helsingborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är K-B Vitvaru i Helsingborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med K-B Vitvaru i Helsingborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-80752.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med K-B Vitvaru i Helsingborg AB är Andersson, Göran Anders Östen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Markus Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Laurell, Nils Pontus Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

K-B Vitvaru i Helsingborg AB har 556430-8855 som sitt organisationsnummer.