Inglablommor Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Inglablommor Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Inglablommor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Inglablommor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Inglablommor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Inglablommor Aktiebolag ska trivas.

Inglablommor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inglablommor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Inglablommor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Inglablommor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-431600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Inglablommor Aktiebolag är Jakobsson, Ester Maria Ingegärd som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Jonas Lars Rickard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Inglablommor Aktiebolag har 556432-1858 som sitt organisationsnummer.