MT Slam & Spol Aktiebolag

Skåne län

Information

MT Slam & Spol Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som MT Slam & Spol Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MT Slam & Spol Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

MT Slam & Spol Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-09-12. Men sedan 1992-01-01 så har MT Slam & Spol Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Möinge 7090, 260 21, Billeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MT Slam & Spol Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-431381.

Svalöv arbetar för att företag som MT Slam & Spol Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MT Slam & Spol Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall hantera miljöavfall samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MT Slam & Spol Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MT Slam & Spol Aktiebolag och det är följande personer, Pålsson, Sven Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Inger Gertrud Annlill som är född 1943 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MT Slam & Spol Aktiebolag är 556432-8366.