Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556433-2863 är organisationsnummer för verksamheten Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag finns i.

Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-50565 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, taxiverksamhet samt därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingmar Thulins Åkeri Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,