Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag är ett företag som finns i Svalöv. I Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elly Anita som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag på telefon 0418-663300.

Bolaget skall bedriva rörentreprenader, försäljning av VVS artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Elly Anita -Andersson, Hans Tommy

Värme och Sanitet i Svalöv Aktiebolag har 556436-4494 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.