Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

556445-9369 är organisationsnummer för bolaget Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag finns i.

Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-50046 eller genom brev på följande adress:
Sireköpinge 1161, 260 22, Tågarp

Bolagets verksamhet skall vara formgivning av produkter för industrin såsom möbler armaturer mattor mönster av olika slag samt utövning av arkitektarbete. Därtill handel, export och import samt grossist och detaljhandel (butiksverksamhet) och galleriverksamhet, försäljning och köp av konst. Import kommer att ske av produkter från Sydkorea såsom verktyg, keramik, kläder, presentartiklar, ginseng och grönt te. Export till Sydkorea av skandinaviskt designade produkter och hantverk såsom glas, möbler, fäller och produkter gjorda av gotlandsfår samt textil. Grossist. Skall importera och bli generalagent i Europa för en unik typ av bultdragare som tillverkaren i Sydkorea har världspatent på och som idag säljs endast i Japan. Bolaget kommer då också att vara grossist. Detaljhandel. Importerade varor samt utvalda svenska designprodukter kommer att säljas i av bolaget öppnad butik i Sireköpinge i Svalövs kommun. Galleriverksamhet skall bedrivas i lokal i anslutning till butik.Försäljningsutställningar med konstnärer av olika slag.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Grandell Design & Trading Aktiebolag och det är Grandell, Ole Anders Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarsgård, Nils Kettil som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,