TD Förädling Aktiebolag

Skåne län

Information

TD Förädling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som TD Förädling Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TD Förädling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TD Förädling Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-04-23. Men sedan 1996-01-01 så har TD Förädling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Källs Nöbbelöv 1894, 260 20, Teckomatorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TD Förädling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-660438.

Svalöv arbetar för att bolag som TD Förädling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TD Förädling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva genetisk forskning och utveckling inom växtförädling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TD Förädling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TD Förädling Aktiebolag och det är följande personer, Denward, Carl Magnus Thore som är född 1924 och har titeln VD, Denward, Carl Magnus Thore som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Denward, Carl Måns Thore som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Humble, Sten Robert Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TD Förädling Aktiebolag är 556447-2388.