Scandinavian Evergreens Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Scandinavian Evergreens Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandinavian Evergreens Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandinavian Evergreens Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Evergreens Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandinavian Evergreens Aktiebolag ska trivas.

Scandinavian Evergreens Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med plantor, blommor, klippgrönt, frukt och grönt ävensom idka torghandel och plantskoleverksamhet med därtill hörande entreprenadarbete, plantageskötsel och skogsentreprenadarbete ävensom utföra redovisningsarbete samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Evergreens Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22.

Idag är Scandinavian Evergreens Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Evergreens Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-138136.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Scandinavian Evergreens Aktiebolag är Näslund, Kjell Evert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Egervall, Björn Olof Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Evergreens Aktiebolag har 556451-7323 som sitt organisationsnummer.