DANJO Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och DANJO Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och DANJO Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DANJO Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DANJO Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som DANJO Aktiebolag ska trivas.

DANJO Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bokföring, redovisningstjänster, ekonomisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DANJO Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är DANJO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med DANJO Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-543270.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med DANJO Aktiebolag är Cato, Clas Yngve som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Cato, Barbro Ethel som är född 1947 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

DANJO Aktiebolag har 556451-7372 som sitt organisationsnummer.