Christian Farmers Development Aktiebolag

Skåne län

Information

Christian Farmers Development Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Christian Farmers Development Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Christian Farmers Development Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Christian Farmers Development Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-12-01. Men sedan 1998-01-01 så har Christian Farmers Development Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Källs Nöbbelöv 1866, 260 20, Teckomatorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Christian Farmers Development Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svalöv arbetar för att bolag som Christian Farmers Development Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Christian Farmers Development Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva skogs- och jordbruksverksamhet, utvecklings- och utbildningsverksamhet inom skogs- och jordbrukssektorn, internationell handel med skogs- och lantbruksprodukter, internationell handel med skogs- och lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Verksamhet kan bedrivas såväl i egen regi som i samverkan.

Firmatecknare för Christian Farmers Development Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Christian Farmers Development Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Per Håkan som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Per Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Thord Holger Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Lars Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Serholt, Kaj Gustaf Sigvard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Christian Farmers Development Aktiebolag är 556458-0263.