Aktiebolaget Stengården Fastigheter

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter samt försäljning av medicinsk-teknisk utrustning inom sjukvårdsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Stengården Fastigheter vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Aktiebolaget Stengården Fastigheter en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1993-05-14 så skapades Aktiebolaget Stengården Fastigheter och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Stengården Fastigheter har haft det sedan 1998-01-01.

Aktiebolaget Stengården Fastigheter är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556466-8969 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Aktiebolaget Stengården Fastigheter Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stengården Fastigheter så går det att nå dem via telefon på 042-139860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Stengården Fastigheter är Alqvist, Lars Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström Alqvist, Ann Louise som är född 1967 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .