Abedular Aktiebolag

Skåne län

Information

Abedular Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Abedular Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Hans Göran som är född 1946 och har titeln VD, Björklund, Hans Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Karin Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Abedular Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Abedular Aktiebolag på telefon 0418-663966.

Bolaget skall vara verksamt inom följande områden: * Fastighetsförvaltning * Värdepappershandel * Reseverksamhet * Teknisk och ekonomisk rådgivningsverksamhet * import och export av konfektion, livsmedel, presentartiklar och byggnadsmaterial * Uppfinnarverksamhet och produktutveckling av konsumentorienterade produkter * Produktion av trycksaker, broschyrer, kataloger, multimedialt presentationsmaterial och s k "hemsidor" på internet * Produktion av och förlagsverksamhet för populärmusik * Produktion av musikvideos, radioreklam och TV-reklam. samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Abedular Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Abedular Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Abedular Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Abedular Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Abedular Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Abedular Aktiebolag har 556467-1369 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.