J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1993-10-29 så skapades J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556475-8539 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-665219 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Rexhagen, Ingrid Evy Linnea -Rexhagen, Jan Åke Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom J-Å Rexhagen Åkeri Aktiebolag är Rexhagen, Jan Åke Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexhagen, Ingrid Evy Linnea som är född 1947 och har titeln Suppleant, Tornqvist, Anna Jessica som är född 1976 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .