Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva entreprenadverksamhet med grävmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1994-04-13 så skapades Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556485-6846 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-6856281 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderåsens Maskin Entreprenad Aktiebolag är Lyhagen, Lars Bertil Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren Lyhagen, Karin A-C som är född 1954 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .