Confictum Aktiebolag

Skåne län

Information

Confictum Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Confictum Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Confictum Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Confictum Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-12-23. Men sedan 1995-01-01 så har Confictum Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 42, 261 36, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Confictum Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-661088.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Confictum Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Confictum Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende data- och automationsteknik, import av och handel med konsthantverk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Confictum Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Confictum Aktiebolag och det är följande personer, Pragner, Agneta Gunilla som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Frennevi, Kjell Stefan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Confictum Aktiebolag är 556502-9443.