Stenestad Hästklinik AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Stenestad Hästklinik AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stenestad Hästklinik AB är ett av dem. Statusen för Stenestad Hästklinik AB är att Bolaget är aktivt.

Stenestad Hästklinik AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stenestad Hästklinik AB ska trivas.

Stenestad Hästklinik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva djursjukhusvård samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenestad Hästklinik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stenestad Hästklinik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Stenestad Hästklinik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-81009.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Rydén, Clas Göran.

De som är på något sätt har med Stenestad Hästklinik AB är Rydén, Clas Göran som är född 1952 och har titeln VD, Rydén, Clas Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilliehöök, Karin Agneta Elise som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Classon, Klas Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Karl Bo-Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornerhjelm, Jan Erik Viktor som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotPetersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Stenestad Hästklinik AB har 556529-5515 som sitt organisationsnummer.