Noab Tech AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Noab Tech AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Noab Tech AB är ett av dem. Statusen för Noab Tech AB är att Bolaget är aktivt.

Noab Tech AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-10-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Noab Tech AB ska trivas.

Noab Tech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsult inom redovisning, ekonomi, handel, utveckling och försäljning av livsmedel, hantverk och litteratur, tävling och försäljning av sporthästar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Noab Tech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Noab Tech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Noab Tech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-15221.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Noab Tech AB är Larsén, Hjördis Margret som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Siv Inga-Lisa som är född 1928 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Noab Tech AB har 556534-5518 som sitt organisationsnummer.