Centa Component Aktiebolag

Skåne län

Information

556535-0484 är organisationsnummer för verksamheten Centa Component Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centa Component Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Centa Component Aktiebolag finns i.

Centa Component Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-10-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centa Component Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Centa Component Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centa Component Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Centa Component Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-431400 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 3, 260 21, Billeberga

Bolagets verksamhet är tillverkning, förädling , försäljning av aluminiumprofiler, plast och industriglas samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centa Component Aktiebolag och det är Hedman, Alf Ronie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Gudrun Catarina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,