Telofrea Aktiebolag

Skåne län

Information

Telofrea Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Telofrea Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Helene Christina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Stina Brita som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Eleonore Maria Louise som är född 1983 och har titeln Suppleant, Persson, Jenny Anna Therese som är född 1981 och har titeln Suppleant, Persson, Per Johan Fredrik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln RevisorNilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Telofrea Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Telofrea Aktiebolag på telefon 0418-436900.

Bolaget skall bedriva uthyrning av husdjur samt värdepappersförvaltning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Telofrea Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Telofrea Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Telofrea Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Telofrea Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Telofrea Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Telofrea Aktiebolag har 556547-2411 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.