Axept Resurs Aktiebolag

Skåne län

Information

Axept Resurs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Axept Resurs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Lena Caroline som är född 1959 och har titeln VD, Bergström, Lena Caroline som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Backelin, Maths Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Per Staffan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosen, Bengt Tommie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijkmark, Per Åke Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotWahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Axept Resurs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Axept Resurs Aktiebolag på telefon 0435-54000.

Bolaget skall idka behandling av alkohol-, bland- och spelmissbrukare, konsult- och informationsverksamhet gällande missbruksfrågor, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Axept Resurs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Axept Resurs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Axept Resurs Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Axept Resurs Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axept Resurs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Axept Resurs Aktiebolag har 556558-8943 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.