Birgitta Kjellin Häst AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uppfödning och handel med hästar, träning av hästar, konsultverksamhet inom hästbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Birgitta Kjellin Häst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Birgitta Kjellin Häst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1998-09-15 så skapades Birgitta Kjellin Häst AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Birgitta Kjellin Häst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-4883 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Birgitta Kjellin Häst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Birgitta Kjellin Häst AB så går det att nå dem via telefon på 0418-53113 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Birgitta Kjellin Häst AB är Kjellin, Ann Birgitta Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Sven Allan Mauritz som är född 1931 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .