Plant Science Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Plant Science Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Plant Science Sweden AB är ett av dem. Statusen för Plant Science Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Plant Science Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Plant Science Sweden AB ska trivas.

Plant Science Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall på kommersiella grunder bedriva forsknings- och utvecklingsverksamhet (FoU) inom området växtbioteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plant Science Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Plant Science Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Plant Science Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-667000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Lindemann, Betina Valentin -Vamling, Rune Ingemar Kristofer i förening med en av -Logemann, Jürgen -Pålsson, Per Sven Mattias -Raab, Christine Maria Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Plant Science Sweden AB är Lindemann, Betina Valentin som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Pålsson, Per Sven Mattias som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Vamling, Rune Ingemar Kristofer som är född 1958 och har titeln Extern VD, Logemann, Jürgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Raab, Christine Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorHumble, Sten Robert Olof som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Plant Science Sweden AB har 556563-6064 som sitt organisationsnummer.