Skånemuraren Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånemuraren Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Skånemuraren Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skånemuraren Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Skånemuraren Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-02-18. Men sedan 1999-01-01 så har Skånemuraren Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Solhemsg. 5, 260 20, Teckomatorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånemuraren Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-661060.

Svalöv arbetar för att företag som Skånemuraren Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånemuraren Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva murnings- och byggnadsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skånemuraren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Gunilla Helén -Johansson, Tommy Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånemuraren Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Tommy Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunilla Helén som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånemuraren Aktiebolag är 556565-8670.