Glor-Isol Färg Aktiebolag

Skåne län

Information

Glor-Isol Färg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Glor-Isol Färg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glor-Isol Färg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-27.

Glor-Isol Färg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-05-17. Men sedan 1999-01-01 så har Glor-Isol Färg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vittskövle 1139, 268 90, Svalöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glor-Isol Färg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-72150.

Svalöv arbetar för att företag som Glor-Isol Färg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glor-Isol Färg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, import och export av färg samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Glor-Isol Färg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glor-Isol Färg Aktiebolag och det är följande personer, Westerström, Nils-Erik Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordborg, Ulf Christer som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glor-Isol Färg Aktiebolag är 556570-5380.