Arox's Office Supplies Aktiebolag

Skåne län

Information

Arox's Office Supplies Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Arox's Office Supplies Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arox's Office Supplies Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arox's Office Supplies Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Arox's Office Supplies Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arox's Office Supplies Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svaleg. 41, 268 31, Svalöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-448688.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arox's Office Supplies Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arox's Office Supplies Aktiebolag har idag 556576-6192 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arox's Office Supplies Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med data- och kontorsmaterial, försäljning av tonerkassetter samt därmed förenlig verksamhet.

I Arox's Office Supplies Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Jonny Anders som är född 1972 och har titeln VD, Nilsson, Per Jonny Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Marie Helene som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ståhl, Yvonne Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .