Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag

Skåne län

Information

Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag har haft sedan 2009-02-05. Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 7, 260 23, Kågeröd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-80100.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag har idag 556584-9725 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Söderåsens Mur- & Kakel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Hans Ola Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bo Emil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .