Livlinan utveckling AB

Skåne län

Information

556593-6654 är organisationsnummer för bolaget Livlinan utveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livlinan utveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som Livlinan utveckling AB finns i.

Livlinan utveckling AB har varit registrerat sedan 2000-07-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livlinan utveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-03.

Livlinan utveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livlinan utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Livlinan utveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59119106 eller genom brev på följande adress:
Smedstugan Sjövik 32, 148 92, Ösmo

Bolaget skall bedriva utbildning, friskvård och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livlinan utveckling AB och det är Ståhl, Barbro Ann-Mari som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallin, Lena Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,