Klaisinge Utsäde Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klaisinge Utsäde Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. Klaisinge Utsäde Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Klaisinge Utsäde Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556598-2104.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5140339 alternativt besöka eller skicka post till Klaisinge Utsäde Aktiebolag på följande adress Västergård 1047, 260 22, Tågarp.

Klaisinge Utsäde Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Klaisinge Utsäde Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rosenqvist, Nils Håkan som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara rensning och lagring av utsäde, legoarbeten, uthyrning av lokaler, konsultverksamhet inom jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.