Tarstad Transport AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver kan bolaget placera överskottsmedel i svenska och utländska aktier och aktiefonder, dock ej sådan placeringsverksamhet som står under bank och finansinspektionens tillsyn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tarstad Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Tarstad Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2000-10-04 så skapades Tarstad Transport AB och företaget är har F-skattsedel Tarstad Transport AB har haft det sedan 2000-10-23.

Tarstad Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-23

556598-2120 är organisationsnummret för företaget som finns i Svalöv.

Just nu är Tarstad Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tarstad Transport AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tarstad Transport AB är Larsson, Ted Patrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Siv Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .