Ca Pa Olje Aktiebolag

Skåne län

Information

Ca Pa Olje Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Ca Pa Olje Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ca Pa Olje Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ca Pa Olje Aktiebolag har haft sedan 2001-10-12. Ca Pa Olje Aktiebolag har funnits sedan och 2001-10-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ca Pa Olje Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Braheg. 4, 268 34, Svalöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-663148.

Svalöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ca Pa Olje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ca Pa Olje Aktiebolag har idag 556616-2433 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ca Pa Olje Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av eldningsolja, diesel och smörjoljeprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Ca Pa Olje Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Claes Anders Valdemar som är född 1939 och har titeln VD, Andersson, Claes Anders Valdemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Elisabeth som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor, .