A Alkjaer AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns A Alkjaer AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. A Alkjaer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

A Alkjaer AB är momsregistrerat sedan2002-01-21 och har organisationsnummer 556617-3661.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-98140 alternativt besöka eller skicka post till A Alkjaer AB på följande adress Finntorpsv. 6, 611 45, Nyköping.

A Alkjaer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-01-21.

I A Alkjaer AB så sitter följande personer i styrelsen: , Baek Jensen, Susanne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter samt värdepappershandel och konsulttjänster mot elektronikindustrin och försäljning av utrustning till elektronikindustrin samt därmed förenlig verksamhet.