EquiMed AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och EquiMed AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och EquiMed AB är ett av dem. Statusen för EquiMed AB är att Bolaget är aktivt.

EquiMed AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som EquiMed AB ska trivas.

EquiMed AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, jakt- och viltvård, häst- och hundavel, veterinärverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EquiMed AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07.

Idag är EquiMed AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med EquiMed AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-83282.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med EquiMed AB är Palm, Ursula Tatiana Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Nils Håkan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

EquiMed AB har 556617-7464 som sitt organisationsnummer.