Urmakarna Syd AB

Skåne län

Information

Urmakarna Syd AB är ett företag som finns i Svalöv. I Urmakarna Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Ulf Dennis som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkesson, Per Ola Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Britt-Lovis Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Urmakarna Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Urmakarna Syd AB på telefon 046-704160.

Bolaget skall bedriva försäljning av smycken och klockor ävensom idka därmed förenlig verksamhet,

Idag är Urmakarna Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Urmakarna Syd AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Urmakarna Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-19 och Urmakarna Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Urmakarna Syd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Urmakarna Syd AB har 556617-9205 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.