Hjortaröds Grisen Aktiebolag

Skåne län

Information

Hjortaröds Grisen Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Hjortaröds Grisen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Curt Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Anita som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hjortaröds Grisen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hjortaröds Grisen Aktiebolag på telefon 070-6460487.

Bolaget skall bedriva grisuppfödning, konsultverksamhet inom jordbruk, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hjortaröds Grisen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hjortaröds Grisen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hjortaröds Grisen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-31 och Hjortaröds Grisen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hjortaröds Grisen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hjortaröds Grisen Aktiebolag har 556619-3768 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.