Svalövs FastighetsAktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Svalövs FastighetsAktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. Svalövs FastighetsAktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Svalövs FastighetsAktiebolag är momsregistrerat sedan2008-06-05 och har organisationsnummer 556628-8717.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3179511 alternativt besöka eller skicka post till Svalövs FastighetsAktiebolag på följande adress Dammg. 3, 274 32, Skurup.

Svalövs FastighetsAktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-06-05.

I Svalövs FastighetsAktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Ulf Niklas som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, förvaltning av lägenheter och lokaler, försäljning av byggkomponenter, byggnation av nya fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.