Harmoni i Livet Syd AB

Skåne län

Information

Harmoni i Livet Syd AB är en verksamhet som finns i Svalöv. I Harmoni i Livet Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Röstin, Laila Charlotte Marguerite som är född 1970 och har titeln VD, Röstin, Laila Charlotte Marguerite som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Röstin, Olof Håkan Alfred som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engdahl, Anja Ingela Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Harmoni i Livet Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Harmoni i Livet Syd AB på telefon 0418-448676.

Bolaget skall tillhandahålla högkvalitativa helhetslösningar för stressrelaterad individutveckling för enskilda individer, små företag samt medelstora, och stora bolag och organisationer. Utvecklingsinsatserna omfattar utbildning, föreläsningar, taktil stimulering, friskvård, nutrition samt samtalskonsultation och med detta angränsande insatser. Bolaget ska även tillhandahålla tjänster inom därmed förenliga områden. Vidare ska bolaget äga och förvalta fast egendom och fastigheter.

Idag är Harmoni i Livet Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Harmoni i Livet Syd AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Harmoni i Livet Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-31 och Harmoni i Livet Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Harmoni i Livet Syd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Harmoni i Livet Syd AB har 556628-8840 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.