Loar p AB

Skåne län

Information

Loar p AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Loar p AB finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Loar p AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Loar p AB har haft sedan 2003-01-13. Loar p AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Loar p AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Loarps Gård, 260 22, Tågarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-53160.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Loar p AB Privat, ej börsnoterat.

Loar p AB har idag 556631-2590 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Loar p AB

Bolaget skall bedriva jordbruk med husdjursskötsel, in- och uthyrning av maskiner såsom jordbruksmaskiner och fastigheter, sanera och riva hus och byggnader. Bolaget skall även driva handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Loar p AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krantz, John-Petter Christian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Krantz, Wiveka Louise Margaretha som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannheimer, Ida-Charlotta Caroline som är född 1966 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .