Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-05.

Idag är Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9762117.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag är Håkansson, Bengt Erik Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Karolina Linnéa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor, .

Anders Håkansons Åkeri Aktiebolag har 556635-4816 som sitt organisationsnummer.