Bredbandsbutiken 1 AB

Skåne län

Information

Bredbandsbutiken 1 AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Bredbandsbutiken 1 AB finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bredbandsbutiken 1 AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Bredbandsbutiken 1 AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bredbandsbutiken 1 AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KÄLLS NÖBBELÖV 1866, 260 20, Teckomatorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-663555.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bredbandsbutiken 1 AB Privat, ej börsnoterat.

Bredbandsbutiken 1 AB har idag 556638-6396 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bredbandsbutiken 1 AB

Bolaget skall sälja bredbandsanslutningar och bredbandsutrustning, utveckla och marknadsföra bredbands- och internettjänster samt bedriva därtill hörande konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bredbandsbutiken 1 AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarn, Bengt Sverker som är född 1958 och har titeln VD, Jarn, Bengt Sverker som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarn, Hedvig Susanna som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .