North Chicken AB

Skåne län

Information

556639-5488 är organisationsnummer för verksamheten North Chicken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som North Chicken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som North Chicken AB finns i.

North Chicken AB har varit registrerat sedan 2003-02-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för North Chicken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

North Chicken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för North Chicken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Håkansson, Jan Bertil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med North Chicken AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-660880 eller genom brev på följande adress:
PLÅTSLAGAREGATAN 3, 260 20, Teckomatorp

Bolaget skall bedriva hönserirörelse, handel med foder och spannmål samt leasing- och uthyrningsverksamhet gällande maskin- och inventarieutrustning företrädesvis för jordbruk och verkstadsindustri.

Det finns olika personer som har en koppling med North Chicken AB och det är Pettersson, Jan Börje som är född 1956 och har titeln VD, Pettersson, Jan Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Jan Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alenius, Åsa Jessica som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor